2018

UITVOERING  MATTHÄUS PASSION     Zondag 25 maart13:45 uur         Klokken luiden en de deuren gaan open voor publiek14:30 uur         Start MATTHÄUS PASSION15:45-16:30       Pauze

16:30- 18.00      Einde MATTHÄUS PASSION

Laren Klassiek brengt de Matthäus Passion met het beroemde King’s College Choir uit Cambridge in de Sint Jansbasiliek. De Stichting Laren Klassiek is er opnieuw in geslaagd een top bezetting te engageren voor de komende uitvoering van de Matthäus Passion in de Sint Jansbasiliek op Palmzondag 25 maart 2018 om 14.30 uur. Trad vorig jaar het vermaarde Amsterdam Baroque Orchestra and Choir op onder leiding van de dirigent Ton Koopman, dit jaar is gekozen voor het King’s College Choir uit Cambridge onder leiding van Stephen Cleobury met grote Engelse solisten als Jeremy Budd, Evangelist, Edward Grint, Christus, Zoë Brookshaw, sopraan, David Allsopp , counter tenor, Anthony Gregory, tenor en William Gaunt, bas. Solisten en koor worden begeleid door het internationaal vermaarde Barokorkest The  Hanover Band.In de prachtige akoestiek van de Sint Jansbasiliek zal Stephen Cleobury het concertpubliek op een intense, krachtige en meeslepende manier meevoeren in de sfeer van Johann Sebastian Bachs muzikale meesterwerk over het lijdensverhaal van Christus.  Een manier die ontroert.
De Matthäus Passion in de Sint Jansbasiliek is voor iedereen zeer goed te volgen aangezien de Matthäus Passion met twee camera’s wordt geregistreerd en op Lcd-schermen wordt geprojecteerd.

 

Tickets
Tickets kunt u bestellen via de Nationale Theater Kassa 0900 – 9203.  Klik hier om de kaarten te bestellen
De toegangskaarten kosten per concert € 59,50 (eerste rang) en € 49,50 (tweede rang) en luisterplaatsen €39,50  inclusief programmaboekje en  pauzedrankje.
LAREN KLASSIEK BRENGT MATTHÄUS PASSION MET BEROEMD KING’S COLLEGE CHOIR UIT CAMBRIDGE IN SINT JANSBASILIEKHet wereldvermaarde  Choir of King’s College Cambridge onder leiding van de bevlogen dirigent Stephen Cleobury komt dit voorjaar eenmalig naar Nederland om op Palmzondag 25 maart in de Sint Jansbasiliek van Laren om 14.30 uur een uitvoering te geven van de indrukwekkende en ontroerende Matthäus Passion van Johan Sebastian Bach. 
Tickets kunt u hier bestellen via de Nationale Theater Kassa 0900 – 9203.  De toegangskaarten kosten per concert € 59,50 (eerste rang) en € 49,50 (tweede rang), inclusief programmaboekje en pauzedrankje.
LarenKlassiek